Γιατί όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα…

Το πρώτο εκλεγμένο Δ.Σ. του σωματείου μας είναι γεγονός. Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι γι’ αυτή την τιμή αλλά συγχρόνως έχουμε συναίσθηση των ευθυνών που αυτή συνεπάγεται. Πρόθεσή μας είναι να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να υποστηρίξουμε όσα το καταστατικό μας προβλέπει.

Πρώτη μας μέριμνα:

  1. H ενημέρωση κοινού, σχολείων και αρχών για να βοηθήσουμε να εξαλειφθεί η άγνοια και η προκατάληψη για τον Νεανικό Διαβήτη (Τύπου 1).
  2. Να σταθούμε δίπλα σε κάθε γονιό που το παιδί του έχει Διαβήτη και να του προσφέρουμε όσα μπορούμε από τη γνώση και την εμπειρία μας.
  3. Να βοηθήσουμε κάθε παιδί με Τύπου 1 Διαβήτη να έχει εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα η επιστήμη και η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να προσφέρει.

Πολύτιμοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι όλα τα μέλη του σωματείου μας , γι αυτό το λόγο καλούμε όλους και όλες που έχουν παιδιά με Τύπου 1 Διαβήτη όπως και κάθε διαβητικό με Τύπου 1 Διαβήτη να γίνουν μέλη.

«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα…»

Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες του Δ.Σ. στους χορηγούς μας κ. Δημήτρη Κωνστάντη, όπως και τον όμιλο Rotary Club Corfu Καποδίστριας για την οικονομική προσφορά τους. Επίσης την Φαρμακευτική Εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – Lilly για την θετική ανταπόκριση που είχε στο αίτημα μας για οικονομική ενίσχυση του σωματείου μας.

Επίσης να ευχαριστήσω τον δικηγόρο κ. Βασίλη Προβατά ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για την διεξαγωγή των εκλογών της ένωσης.

Εκ του προέδρου της Ένωσης,
Θανάσης Μιχαλόπουλος

Αφήστε μια απάντηση