Ο Νεανικός Διαβήτης: Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας σε συνεργασία με το σωματείο Ένωση για το Νεανικό Διαβήτη – Γλυκιά Κέρκυρα, την Ομάδα Διαβήτη Τύπου Ι Κέρκυρας η οποία λειτουργεί στα πλαίσια του Κοινωνικού Ιατρείου, καθώς και η Επιθεώρηση Α’/θμιας & Β’/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο για λειτουργούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, διάρκειας δύο (2) ωρών και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κέρκυρας τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ώρα 18.30. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

O Διαβήτης Τύπου 1 ή Νεανικός Διαβήτης είναι μία αυτοάνοση νόσος που προσβάλλει περίπου 300 άτομα κάθε χρόνο στη χώρα μας, τα οποία, στη συντριπτική τους πλειονότητα, είναι παιδιά σχολικής ηλικίας.

Είναι σημαντικό οι εκπαιδευτικοί να είναι ενημερωμένοι για τον Διαβήτη Τύπου 1, καθώς, παράλληλα με την οικογένεια, καλούνται να παίξουν έναν πολύ ουσιαστικό ρόλο στην καθημερινότητα των παιδιών που ζουν με Διαβήτη.

Επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος παρακαλούμε να ενημερώσετε για την συμμετοχή σας, ώστε να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός.

https://www.facebook.com/events/370509913795486/

Αφήστε μια απάντηση